Trump'ın Kudüs hamlesi ARTI TV'de

Trump'ın Kudüs hamlesi ARTI TV'de
Metal işçilerinän direniş tarihinden suyun erişiminin engellenmesine, Ahmet Şık davasından Trump'ın Kudüs'ü başkent olarak tanımasına geniş bir yelpazede olan gündem konuları ekranlarda.

ARTI GERÇEK - Bugün ARTI TV'de ilk olarak emek dünyasındaki gelişmeler ekranlara geliyor. Ardından Hukuk Ve Vicdan programında Erdal Doğan konukları Ali Ergül ve Ercan Ayboğa ile yaşamın devamı için vazgeçilmez olan su ve su kaynaklarının kullanımı konusunu konuşuyor. Son olarak Celal Başlangıç moderatörlüğünde yapılan Artı Gerçek programında gazeteciler gündemin önemli konuları olan Kürt illerindeki köy boşaltmaları, Ahmet Şık davası, Zarrab davası, Kudüs meselesini tartışıyorlar.

EMEK VE HAYAT

Zafer Aydın'ın hazırlayıp sunduğu programda sendika uzmanı yazar Can Şafak, metal işçileri ile Türkiye metal sanayicileri sendikası arasında başlayan sözleşme görüşmelerini, metal işçilerin direniş tarihini, metal işçileri ile yapılan sözleşmelerde geçmişten günümüze yaşananları anlatıyor. Saat 18.00'de.

HUKUK VE VICDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta yaşamın olmazsa olmazı su konusu ele alınıyor. Suya erişimin engellenmesi ve yarattığı medeniyetlerin yok edilmesi 'Suyun Ölüm Tarihi' belgeselinin yönetmeni Ali Ergül ve Hasankeyf'i yaşatma girişimi sözcülerinden, aktivist Ercan Ayboğa ile değerlendiriyor. Saat 20.00'de.

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda gazeteciler Armağan Kargılı, Remzi Budancir, Koray Düzgören, Ergun Babahan ve Ragıp Duran, Kürt illerinde yeniden hortlayan 90'ların köy boşaltmaları, gazeteci Ahmet Şık davasında AKP iktidarının cemaat savcıları yolunda ilerlemeleri, Zarrab davası, Rusya Türkiye'ye Suriye'den çekilmesi mesajını mı verdi? Ayrıca Trump'ın Kudüs hamlesi konuşuluyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar