Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'dan manidar paylaşım

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'dan manidar paylaşım
Bir dönem ABD'de tutuklu yargılanan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Halkbank davasında ABD'de tutuklu olarak yargılanan Halkbank eski Genel Müdürü Yardımcısı Hakan Atilla'nın manidar sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Atilla, Sergio Leone'nin "Bir Avuç Dolar İçin" isimli filminin afişini paylaşarak altına, "Aktörler değişse de bazı filmler eskimiyor" notunu düştü.

Bu paylaşımı Twitter'dan duyuran İsmail Saymaz ise, "Halkbank Davası’ndan ötürü ABD’de tutuklu yargılanan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’dan Instagram’da manidar paylaşım" ifadelerini kullandı.

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla, ABD'de İran'a yönelik yaptırımların delinmesi sürecinde rol oynadığı gerekçesiyle yargılanıp 28 ay tutuklu kalarak infazının ardından Türkiye'ye dönmüştü.

Türkiye'ye döndükten sonra bir süre Borsa İstanbul (BİST) Genel Müdürü de olan Mehmet Hakan Atilla, geçen yıl bu görevden istifa etmişti. 

Öne Çıkanlar