İbrahim Goncagül boşanmak isteyen eşini avukatlık bürosunda katletti

İbrahim Goncagül boşanmak isteyen eşini avukatlık bürosunda katletti
Osmaniye'de boşanmak için avukatlık bürosuna giden Meltem Goncagül, eşi İbrahim Goncagül tarafından katledildi. Cinayete şahit olan avukat yaşananları sosyal medyada paylaştı.

Osmaniye'de Meltem Goncagül, boşanma aşamasında olduğu İbrahim Goncagül tarafından bir avukatlık bürosunda önce şiddet gördü, ardından katledildi. Olay, 29 Eylül'de Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir iş merkezinde meydana geldi. Meltem Goncagül, boşanma işlemlerini gerçekleştirmek üzere avukatının bürosuna giderek burada bir görüşme yapmak istedi. Avukatlık bürosuna bir süre sonra İbrahim Goncagül de geldi. Meltem Goncagül’e burada şiddet uygulayan İbrahim Goncagül kadını ağır yaraladı. Beyin kanaması geçiren Meltem Goncagül, dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Osmaniye Barosu’na kayıtlı S.Ö.E. isimli avukat, bürosunda cereyan eden olayın detaylarını SuziOnline adlı sosyal medya hesabından duyurdu.

ŞİDDET UYGULAMAYA BAŞLADI

S.Ö.E., bürosunda yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Meltem Goncagül, 29 Eylül’de Osmaniye Barosu Adli Yardım Bürosu tarafından bana yönlendirildi. Telefonda kısa bir görüşmeden sonra büroma davet ettim. Geldiğinde bana eşiyle boşanma konusunda anlaştığını ve boşanmak istediğini söyledi. Beş dakika sonra eşi İbrahim Goncagül de büromun kapısındaydı. Anlaştıklarını düşündüğüm için onu da içeri aldım (lanet olsun ki aldım). Adamla birlikte kadının ‘yenge’, adamın ‘abla’ diye hitap ettiği kadın da bizimle birlikte odamdaydı ve ne yazık ki ofiste bizden başka kimse yoktu. Görüşme devam ederken kocası olan erkek bir anda Meltem'e saldırdı. İki metre boyunda, yüz küsur ağırlığında bir adamdan bahsediyoruz. Meltem desen elli kilo, ufak tefek bir kadın. Gücümüz yetmiyor. ‘Abla’ dedikleri kadın zaten yok, çığlık çığlığa bağırarak çıkıp gitti odadan. Kocası olan erkek Meltem'i önce döverek bayılttı. Gücüm yetmedi üzerinden çekmeye, bağırdım, yalvardım. Meltem hareketsiz kalınca diğer odaya geçtim ambulansı ve polisi aramak için. Odaya döndüğümde baygınken dahi tekmelendi. Bina kapısını açıp bağırdım, ‘ölüyor gelin n’olur’ Kimse Meltem'i çekip alamadı. Birkaç kadın yeltendi, erkekler  ‘abi yapma etme’ kafasında."

Ambulansın adres için birkaç kez kendisini aradığını belirten S.Ö.E., İbrahim Goncagül’ün odanın kapısını üzerlerine kilitlediğini ifade ederek, "Meltem'in katili odanın kapısını kilitlemişti kimse girmesin diye. Küt küt sesler bitmiyor. Kocası olan erkek odadan çıktı, ofisten çıkarır çıkarmaz da odaya koştuk Meltem'in yanına, 5-6 kadındık. Koridorda 10-12 erkek, kocayı uğurladılar. O ara bir erkeğin adamın sırtını sıvazladığını gördüm, sakinleştirmek için. Bu görüntüyü hiç unutmayacağım" dedi.

EN SON POLİS GELDİ

Olay yerine en son polisin geldiğini belirten S.Ö.E., "Sonra olay yerine ambulans, bir süre sonra da polis geldi. Osmaniye'de bir yerde durup 360 derece dönerseniz mutlaka birden fazla polis görürsünüz. En son geldiler. Öylesine geldiler, geçerken bir uğradılar, iki polis memuru. Bana bir şey sormadan aynen geri döndüler" paylaşımında bulundu.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Şiddet sonucu beyin kanaması geçiren ve hastanede 10 gün tedavi gören Meltem Goncagül’ün dün gece yaşamını yitirdiğini paylayan S.Ö.E., fail İbrahim Goncagül’ün teslim olduğunu ve tutuklandığını söyledi. (MA)

Öne Çıkanlar