'Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyacak kadar cesaretli bir siyasetçi değil'

'Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyacak kadar cesaretli bir siyasetçi değil'
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalına röportaj verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki seçimler için aday olup olmayacağı üzerine sorulan bir soruya "Adaylığını koyarsa şaşırmam ama cesaretli olduğunu düşünmüyorum" cevabını verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalına röportaj verdi. "Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için adaylığını ortaya koyar mı?" sorusu üzerine Dağ, "Adaylığını koyacak kadar cesaretli bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"2023 seçimlerini nasıl görüyorsunuz, sizce AKP'nin bir sıkıntısı var mı" sorusuna ise Dağ'ın cevabı şu şekilde oldu:

"Ben bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Pandemiden kaynaklı dünyada yaşanan küresel sıkıntıdan dolayı bir dönem geçirdik, zor bir dönemdi. Yavaş yavaş geride bıraktık, Almanya da sınırları açtı, Rusya daha önce kaldırmıştı. Bu yaz turizm sezonumuz iyi geçecek gibi gözüküyor. İhracat rakamları açıklandı, iyi bir gidişatımız var, ekonomiyi iyi bir noktaya doğru götürüyoruz. 2021 iyi bir büyümeyle bitireceğiz, 2022 iyi bir büyümeyle bitirip 2023 seçimlerinde çok daha iyi bir netice yani şunu da söyleyebilirim 2018'den daha iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum. Hem Cumhurbaşkanımızın oyu olarak hem de partimizin oyu olarak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar