Kılıçdaroğlu: Şu an seçim ilan etseler yarına ülke toparlanır

Kılıçdaroğlu: Şu an seçim ilan etseler yarına ülke toparlanır
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV Ana Haber'e katılarak açıklamalarda bulundu. Dolardaki yükselişle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, herkesin konuşmasını gerektiğini; erken seçim ilan edildiği takdirde ülkenin toparlanacağını söyledi.

'VATANINI SEVEN ARTIK SUSAMAZ'

''TÜSİAD Başkanı ile konuştum herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız. Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şurekasının kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız'' şeklinde konuştu.

'OLAY ASGARİ ÜCRETİ AŞTI'

Kılıçdaroğlu ayrıca ''Olay asgari ücreti aştı, yangın var. Hep birlikte her zaman ülkemizi seviyorsak bu ülkenin sanayicisi, esnafı artık konuşmalı ama demokratik yollarla. İktidar çoklu organ yetmezliğini kabul etmeli'' diye konuştu. 

 

Öne Çıkanlar