Maltepe Belediyesi'ne operasyon: 18 kişi hakkında gözaltı kararı

Maltepe Belediyesi'ne operasyon: 18 kişi hakkında gözaltı kararı
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, Maltepe Belediyesinde üst yönetimde görevli kişilerin de olduğu 10'u kamu görevlisi 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nden sonra CHP'li Maltepe Belediyesi'ne operasyon yapıldı. Aralarında üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' iddiasıyla operasyon düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek', 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından suç tarihinde Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye yönelik bu sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İki gün önce de Kadıköy Belediyesi’ni hedef alan operasyonda, görevli zabıta memurlarıyla mühendislerin de aralarında bulunduğu 194 kişi gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar