Manisa’da 'Millet İttifakı' adayı AKP'li mi olacak

Manisa’da 'Millet İttifakı' adayı AKP'li mi olacak
İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediye başkanlığı için AKP eski milletvekili Selçuk Özdağ ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

AKP’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ancak AKP'nin Manisa’da MHP’nin adayını destekleyeceğini ilan etmesiyle adı Millet İttifakı ile anılmaya başlanan eski AKP milletvekili Selçuk Özdağ tartışması büyüyor.

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Meclis'te yaptığı basın açıklamasında Manisa Büyükşehir Belediyesi adaylığı için AKP'nin Manisa eski Milletvekili Selçuk Özdağ ile görüştüğünü açıkladı.

'GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR'

Basın toplantısında, Manisa için AKP'li Selçuk Özdağ'ın adının geçtiğinin belirtilmesi üzerine "Manisa teşkilatımız ve milletvekillerimiz Selçuk Bey ile görüşme halindeler. Görüşme var ama net bir sonuç henüz ortada yok" yanıtı verdi.

CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmelerin seyrine ilişkin soru üzerine, Türkiye'de siyasal iklimin değişimini sağlayabilecek bir iş birliği olduğunu ifade eden İYİ Partili Tatlıoğlu, "Görüşmeler devam ediyor. Bazı iller görüşme devam ettikçe gündeme geliyor ve ona göre çözümlemeler oluyor. Bizim gördüğümüz iyi bir süreç takip ediliyor." dedi.

Tartışmalara ilişkin Millet İttikakı bileşeni CHP'den bir açıklama yapılmazken, CHP seçmeni Selçuk Özdağ ismine tepkisini sosyal medyayayınladığı mesajlarla dile getiriyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar