Mehmet Metiner: Kibir abideleri bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur

Mehmet Metiner: Kibir abideleri bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur
'Reis’i seviyor gibi görünerek!’ deyip şahsımıza edepsizce saldıranlar türedi.'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir televizyon programında tartışan AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, Cemil Barlas’a "Küstah" dedi, isim vermeden "Yeryüzünde kibir abideleri gibi dolaşanlar bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur" ifadelerini kullandı.

AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında bir televizyon kanalında tartışma yaşanmıştı. Metiner’in İçişleri Bakanlığı’ndaki atamaları eleştirip, "FETÖ ile mücadelede zafiyet yaşanabilir" uyarısına Bakan Soylu canlı yayına bağlanarak sert tepki göstermişti. Soylu ile Metiner’in karşılıklı atışması dün Twitter üzerinden sürmüştü.

Metiner bugün Twitter hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. Metiner isim vermeden şu ifadeleri kullandı: "Güce göre yelken açanlar bilsinler ki asıl güç sahibi Allah’tır. Allah’tan başka galip yoktur. Devran döner bir gün. Yeryüzünde kibir abideleri gibi dolaşanlar bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur. Ayakları yerde olanın gönlü toprak gibi olur. Toprak gibi ol."

Cemil Barlas’ın "Mehmet Metiner'in haddi olmayan şeylere racon kesme huyu hep vardı" sözlerine de yanıt veren Metiner, Barlas’a "Hadsiz" ifadesini kullandıktan sonra şöyle tepki gösterdi: "Ömrünü davasına adamışlara dil uzatma küstahlığında bulunan sizin gibileri adam yerine koyanlarda kabahat. Biz gücümüzü sizin gibi her dönemin muktedirleri karşısında gerdan kırmaktan almıyoruz. Bize Allah yeter."

Metiner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Reis’i seviyor gibi görünerek!’ deyip şahsımıza edepsizce saldıranlar türedi. 15 Temmuz’da kimin Reis’i ölümüne sevdiğini herkes gördü. Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız. Sevmiyor olsak bunu diyecek/gösterecek yüreğe sahibiz. Reis bizi bilir." (ANKA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar