Melih Gökçek'in Mansur Yavaş'la ilgili iddiaları viral oldu

Melih Gökçek'in Mansur Yavaş'la ilgili iddiaları viral oldu
Katıldığı televizyon programına 'Mansur Yavaş'ı 3 ayda bitireceğim' diyerek başlayan Melih Gökçek'in program sırasında düştüğü durum hakkında hazırlanan video sosyal medyada gündem oldu.

CnnTürk'te ekrana gelen ve Ahmet Hakan’ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında konuşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, söz konusu programda "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" diye konuştu.

"Bir sözüm var. Allah izin verirse 3 ayın içerisinde Mansur Yavaş diye bir şey kalmayacak. Kalmayacak demek siyaseten bitecek demek" diyen Gökçek, "Bunun yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bu böyle diyecek. Ekonomik olarak akıtıyorlar, devamlı algı yapıyor. İyilik meleği, herkese yardıma koşan. Hiç alakası yok. Hayatı Melih'le kalkıyor, Melih'le yatıyor. Sosyal medya konusunda bir numara, icraat konusunda sıfır" ifadelerini kullandı.

Ancak Gökçek'in Yavaş hakkında öne sürdüğü iddiaların bir çoğu karşılıksız kaldı. Program sunucusu Ahmet Hakan'ın da Gökçek'in iddialarını boşa çıkardığı görüldü. 

Gökçek'in bu anlarından bir kısmı CHP'ye bağlı sosyal medya hesabı "Büyükşehir Çalışıyor" tarafından yeniden montajlanarak paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyanın en çok izlenen videoları arasına giren videoda Gökçek'in çelişkili ifadelerine vurgu yapıldı.

Öne Çıkanlar