Milli Beka Hareketi'nden Sezen Aksu ve Mustafa Sandal'a açık tehdit

Milli Beka Hareketi'nden Sezen Aksu ve Mustafa Sandal'a açık tehdit
Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Şahin, 'Yarın Sezen Aksu’nun kapısındayız ertesi gün de sana çay içmeye geliriz Mustafa Sandal kardeş' sözleriyle ünlü isimleri hedef aldı.

Sezen Aksu'nun 2017 yılında çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı gündem oldu. Şarkıda geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri sosyal medyada hedef gösterilirken, Aksu'ya AKP'ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Şehin'den tehdit geldi. Şahin, "Sezen Aksu'nun 20:30’da kapındayız" dedi.

Sezen Aksu, iki hafta önce 'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısını sosyal medya hesabından paylaştı. Aksu'nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı şarkı, başta Milli Beka Hareketi olmak üzere AKP’ye yakınlığıyla bilinen kişi ve gruplar tarafından hedef gösterildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da şarkıda geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri üzerinden Sezen Aksu'yu hedef alarak, dini değerlere hakaret ettiği için dava açılması gerektiğini savundu.

AKP Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, Aksu’yu hedef göstererek, "Yeter! Sanat, müzik kisvesi altında değerlerimize yaptığınız saldırılara artık son verin, 'Modanız Geçti', toplumumuz sizin gibilerden bıktı!" ifadelerine yer verdi.

'AKIL VE MANTIK DIŞI'

Öte yandan yapılan linç kampanyasına karşı müzisyenlerden Sezen Aksu’ya destek mesajları geldi.

Aksu'ya destek veren Mustafa Sandal, yapılan bir paylaşımı alıntılayarak, "Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!" sözleriyle tepki verdi.

MİLLİ BEKA HAREKETİ'NDEN TEHDİT

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, sosyal medya hesabından Sezen Aksu'yu tehdit ederek, evinin önünde açıklama yapacaklarını söyledi. Şahin, "14 Temmuz 2016’da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız…" dedi.

Sezen Aksu'ya verdiği desteğin ardından Sandal'ın mesajını da paylaşan Murat Şahin, şarkıcıyı "Bak hele sen, şimdi de Mustafa Sandal’ı piyasaya sürdüler… Ne kadar acı değil mi değerli dostlar, biz bu sözde sanatçılara yıllarca para kazandırdık… Yarın #sezenaksu’nun kapısındayız ertesi gün de sana çay içmeye geliriz #mustafasandal kardeş..." sözleriyle tehdit etti.

ÜZERİNDE SAHTE POLİS KİMLİĞİ ÇIKMIŞTI

Murat Şahin, 2020 yılında, Taksim'de polis tarafından yapılan kontrol sırasında durdurulmuş, üzerinden sahte polis kimliği, telsiz, çakar ışığı ve sahte basın kartı çıkmıştı. Şahin, bu eşyaların yanındaki memura ait olduğunu iddia etmişti.

Öte yandan Şahin'in, sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu öven paylaşımları dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar