Okan Kurt: Beni tehdit eden cumhurbaşkanının berberiymiş

Okan Kurt: Beni tehdit eden cumhurbaşkanının berberiymiş
Akalın, 'Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani' dedi.

Demet Akalın, Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini söyledi. Instagram'dan video paylaşarak polisten yardım isteyen Akalın "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış" dedi. Olayın ardından açıklama yapan Okan Kurt ise kendisi içeriden çıkarmayan kişinin Cumhurbaşkanının berberi olduğunu söyledi.

Akalın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?

Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım Hirağan’a, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar.

'CUMHURBAŞKANININ BERBERİYMİŞ'

Olayın ardından açıklama yapan Okan Kurt, kendisi içeriden çıkarmayan kişinin Cumhurbaşkanının berberi olduğunu söyledi. 

Kurt, açıklamasında, "Beni içeriden çıkarmayan adam Cumhurbaşkanının Berberiymiş. Babamın arabasını parçalamışlar, kardeşimin üzerine yürümüşler" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar