Oscarlı yönetmene tecavüz suçlaması

Oscarlı yönetmene tecavüz suçlaması
Fransız sinemasının ünlü ismi tecavüz iddiasıyla karşı karşıya.

Hollywood'daki taciz iddiaları bu yıl çok konuşulmuş, son olarak Cannes Film Festivali'nde konuya dikkat çeken protestolar yaşanmıştı. Bu protestoların ardından bir taciz haberi de Fransız sinemasından geldi. Fransız sinemasının önemli yönetmenlerinden Oscarlı yönetmen Luc Besson hakkında tecavüz iddiası ortaya atıldı. Sputnik'in haberine göre, Leon filmiyle dünya çapında tanınan Fransız yönetmen Luc Besson aleyhinde, ismi açıklanmayan bir kadın oyuncu tarafından tecavüz iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Haberde 27 yaşındaki genç sinema oyuncusu, polise başvurarak Besson tarafından cinsel istismara uğradığını söylediği belirtildi. 

KENDİSİNİ OTEL ODASINDA BULDU
Haberde perşembe gecesi Bristol Hotel'de Besson ile randevulaştığını anlatan genç oyuncu, birlikte çay içtikten sonra bayıldığını, uyandığında ise kendisini otel odasında bulduğunu anlattı. Kendine geldiğinde, Besson tarafından tecavüze uğradığını ve yalnız bırakıldığını anlayan oyuncu, otel odasında bir miktar para da bulunca polise gittiğini dile getirdiği belirtildi. 

BESSON İDDİALARI REDDETTİ

Haberde Besson, avukatı aracılığıyla kadın oyuncuyu zaman zaman gördüğünü söylediği ancak uyuşturucu vererek tecavüz ettiği iddialarını reddettiği belirtildi. Besson'un avukatı, 27 yaşındaki kadın oyuncunun suçlamasını 'hayal ürünü' olarak tanımladı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar