Çocuklar için düzenlenen doğa kampından zorunlu namaz çıktı

Çocuklar için düzenlenen doğa kampından zorunlu namaz çıktı
Samsun’da Bir Adım Doğal Yaşam Derneği tarafından il milli eğitim müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenecek kampta, ilkokul çağındaki çocuklara zorunlu olarak namaz kıldırılacağı öğrenildi.

Samsun’da Canik Orman Okulu’nda Bir Adım Doğal Yaşam Derneği tarafından ilköğretim çağındaki çocuklara ‘doğa bilinci kazandırma’ iddiasıyla düzenlendiği belirtilen Tefekkür Kampı’nda çocuklara zorunlu olarak namaz kıldırılacağı belirtildi. Kampa katılacak olanların çadır ve yemek gibi ihtiyaçlarını ise kendilerinin karşılayacağı bildirildi.

KAMP, VALİLİK VE MİLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİMAYESİNDE DÜZENLENİYOR

Cumhuriyet’in haberine göre Samsun Valiliği’nin himayesinde, Canik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 12-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek programın tanıtım metninde "Özel durumu olan çocuklar hariç, çocuklarımız sabah namazına kaldırılacaktır" ifadesi yer aldı.

Öte yandan gece okulda konaklamayı gerektiren hiçbir projeye Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından izin verilmezken Canik Orman Okulu’nda Bir Adım Doğal Yaşam Derneği tarafından düzenlenen Tefekkür Kampı’na izin verilmesi ise dikkat çekti. 

Öne Çıkanlar