Saray'dan 'T A M A M' açıklaması

Saray'dan 'T A M A M' açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın 2 milyondan fazla tweet için 'Çok bağlayıcı değil' dedi.

GÜNCEL - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Saray'da düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtlarken gazetecilerin, 2 milyondan fazla tweet atılan T A M A M kampanyasıyla ilgili sorularına yanıt verdi.

İLGİLİ HABER: AKP SÖZCÜSÜ TAMAM DİYENLERİ HEDEF ALDI

Kalın, T A M A M kampanyasıyla ilgili olarak, "Sosyal medya etkin bir iletişim aracı. Sosyal medyayı kullanarak manipülasyona girişmek sonuç vermeyecek beyhude çabalardır. Bunun nihai kararını verecek olan milletimizdir. Sandığa gittiği zaman vereceği karar belirleyici olacaktır. Bot, sahte hesaplar üzerinden manipülasyonlar netice vermeyecek. Hayatımızda çok fazla sanal şey var, gerçekler her şeyi ortaya çıkaracak. Bu kararın 'devam' olacağını düşünüyoruz. Şu kadar TT olmuş, bunlar çok bağlayıcı değil" ifadeleri kullandı.

'MİLLETİN KİME TAMAM KİME DEVAM DEDİĞİNİ GÖRECEĞİZ'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın ardından bir açıklama da hükümet cephesinden geldi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, sosyal medyadaki "T A M AM' kampanyası için "İktidar Twitter’dan değil, sandıktan çıkacaktır" dedi. 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan Bozdağ, 'T A M A M' twitleri atanlar için, "Onlar rüya görüyorlar. 24 Haziran rüyalarının kabusa döndüğü gün olacaktır" ifadelerini kullandı. Bozdağ, şöyle konuştu:

"24 Haziran’da emaneti yine cumhurbaşkanımız alacaktır. İktidara gitmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter’dan değil, sandıktan çıkacaktır. Milletimiz onu nasıl 15 Temmuz’da canı pahasına müdafaa etti ise 24 Haziran’da da onu muhafaza edecektir. Kendinizi çok yormayın, milletin kime tamam, kime devam diyeceğini göreceğiz. Bir dünya bir araya gelse de milletimiz Erdoğan’ı yedirmeyecektir. Onlar rüya görüyorlar. 24 Haziran rüyalarının kabusa dndüğü gün olacaktır.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar