Sedat Peker'in avukatından açıklama: Gözaltında değil, kendisiyle konuştum

Sedat Peker'in avukatından açıklama: Gözaltında değil, kendisiyle konuştum
Avukat Ersan Barkın, gözaltında olduğu iddia edilen Sedat Peker'e ilişkin televizyon programcısı Tuncay Molleveisoğlu'na açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın’ın, daha önce ulaşamadığını belirttiği müvekkiline bir yakını üzerinden ulaştığı öğrenildi.

Sedat Peker’in kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri’nde paylaşım yapmasının engellendiği ve gözaltına alındığı iddiaları basına yansımıştı. Katar merkezli El Cezire televizonunun internet sitesinden yayınlanan bir haberde, önce Peker'in gözaltına alındığı yazılmış, ardından söz konusu bilgiyi teyit edemedikleri için haberi geri çektiklerini açıklamışlardı.

TELE1'de dün yayınlanan "Anında Manşet" adlı programda Tuncay Mollaveisoğlu, Peker'in avukatı Ersan Barkın'la görüştüğünü anlattı. Mollaveisoğlu, Barkın'ın telefon aracılığıyla Peker'in bir yakınına ulaştığını söylediğini aktardı. Mollaveisoğlu, avukat Ersan Barkın'ın, Peker hakkındaki iddialara ilişkin, gözaltının söz konusu olmadığını söylediğini ifade etti. Mollaveisoğlu, Barkın’ın sözlerini şu şekilde aktardı: "Bir gözaltı söz konusu değil, hatta ulaştığım yani bendeki numara ile bir yakını üzerinden kendisi ile iletişim kurabiliyorum."

‘PEKER’İN TELEFON ERİŞİMİ KISITLANMIŞ OLABİLİR’

Barkın'ın, Peker'le doğrudan telefon üzerinden konuşamayıp o sırada yanında bulunan bir yakını üzerinden konuşmuş olmasını değerlendiren Mollaveisoğlu, "Belli ki Sedat Peker’in telefon erişimi de kısıtlanmış " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar