Sedat Peker'in süre verdiği Cem Küçük'ten emeklilik sinyali

Sedat Peker'in süre verdiği Cem Küçük'ten emeklilik sinyali
Sedat Peker'in 'sana önümüzdeki hafta sonuna kadar süre veriyorum' dediği Cem Küçük, bugünkü yazısında emeklilik sinyalleri verdi.

Organize suç örgütü liderliğinden aranan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşayan Sedat Peker'den bir tehditte Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e geldi. Küçük'ün, "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" dediği Peker, '2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek' sözleriyle tehdit etti.

Peker'e bağlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

"Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!"

TGRT'DEN AYRILACAK İDDİASI

Küçük, bugün yayınlanan yazısında 'her şeyi bırakıp köyde yaşam kuranları' anlattı. Küçük'ün bugünkü yazısında verdiği emeklilik sinyalleri Twitterda Ankara Kuşu hesabında ise, "Deneyimli gazeteci Cem Küçük sağlık sorunları nedeniyle TGRT’den ayrılacakmış" şeklinde yorumlandı.

Küçük'ün bugün yayınlanan yazısından bir bölüm şöyle:

"Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.

Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az...

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici..."

Öne Çıkanlar