Ses kaydı 'montaj' diyen Veyis Ateş, Ahmet Şık'ı hedef aldı

Ses kaydı 'montaj' diyen Veyis Ateş, Ahmet Şık'ı hedef aldı
Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği ses kaydına 'montaj' diyen Veyis Ateş, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ı hedef aldı.

TİP milletvekili  ve gazeteci Ahmet Şık, Veyis Ateş'in 'klik ve lobiler adına' Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği ses kaydının yayınladı. Ses kaydının montaj olduğunu öne süren Ateş, Ahmet Şık'ı hedef alarak, "Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi?" ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşaatlarıyla gündeme gelen ve son olarak Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği ses kaydı deşifre olan Veyis Ateş, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ı hedef aldı. Ses kaydına ilişkin, "Montaj olduğu açık" demekle yetinen Ateş, "SBK'nın beslemeleri hazır olun daha çok şeyi konuşacağız" dedi.    

'TAVRINI ÇOK BEĞENDİNİ SÖYLEMEDİN Mİ?' İDDİASI

Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ahmet Şık, dokunulmazlık zırhına sığınıp, Sezgin Baran Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey ile siyaseten uzlaşamadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi getirmedin mi? SBK’nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız. Elbette başkaları gibi iftira atmadan, kumpas kurmadan…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar