Tottenham, son şampiyon Manchester City'i devirdi

Tottenham, son şampiyon Manchester City'i devirdi
Premier Lig'in yeni sezonun ilk haftasında Tottenham, sahasında son şampiyon Manchester City'yi konuk etti.

İngiltere Premir Lig'in ilk haftası dev bir maça sahne oldu. Tottenham Hotspur, evinde son şampiyon Manchester City'i konuk etti.

Ev sahibi Tottenham Hotspur maça Lloris, Tanganga, Sanchez, Dier, Reguilon, Celso, Hoejbjerg, Moura, Alli, Bergwijn, Son 11'i ile çıktı.

Manchester City ise maça Moraes, Walker, Stones, Dias, Cancelo, Silva, Fernandinho, İlkay, Mahrez, Torres, Grealish 11'i ile başladı.

İlk yarısı 0-0'la geçilen maçta Tottenham'a 1-0'lık galibiyeti getiren golü 55. dakikada Güney Koreli yıldız Heung-Min Son attı.

Böylece Tottenham, son şampiyon Man City galibiyetiyle yeni sezona giriş yapmış oldu.

Tottenham, ligin ikinci haftasında Wolves deplasmanına gidecek. Man City ise evinde Norwich City'yi konuk edecek. 

CITY'E TRANSFER OLACAĞI İDDİA EDİLEN HARRY KANE, KADROYA ALINMADI

Manchester City'ye transfer olacağı konuşulan Harry Kane, Manchester City-Tottenham maçının kadrosuna alınmadı.

 İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Kane yeterli kondisyona sahip olmadığı gerekçesiyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Harry Kane'in son durumu Tottenham Menajeri Nuno Espirito Santo'ya soruldu; "Hazırlıklarına devam ediyor. Harry'nin çalışması gerekiyor, bugün çalıştı ve hazır olana kadar çalışmaya devam edecek. Sabah antrenman yaptı, ne yapacağını bilmiyorum."

Transfer döneminde adı Manchester City ile anılan 28 yaşındaki futbolcu için City'nin 150 milyon Euro teklif ettiği iddia ediliyor. (Ntvspor)

Öne Çıkanlar