Ümit Can Uygun'dan itiraf: Çok sarhoştum, Aleyna bir kere vurunca bayıldı

Ümit Can Uygun'dan itiraf: Çok sarhoştum, Aleyna bir kere vurunca bayıldı
Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak ifade veren Ümit Can Uygun yayınladığı videoda, 'Benim cezamı abim verdi' ifadelerini kullandı.

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak Ümit Can Uygun,  "O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı" sözleriyle kendisini savundu.

21 yaşındaki Aleyna Çakır, Ankara'da Ümitcan Uygun’un şiddetine maruz kaldığı görüntülerin yayınlanmasının ardından şüpheli bir biçimde hayatını kaybetmişti. Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'ı darp ettiği anlarda canlı yayın yaptığı ortaya çıkmıştı. Çakır'ın hayatını kaybetmesinin ardından Ümitcan Uygun şüpheli olarak ifade vermişti.

Çakır'ı şiddete maruz bıraktığı gece hakkında bir video yayınlayan Ümitcan Uygun, "O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı"  ifadeleriyle kendisini savundu.

ATV Haber'de yayınlanan videoda, pişman olduğunu öne süren Uygun, "Ben bu konu hariç suçsuzum. Benim cezamı da ağabeyim vermiştir" dedi.

ANNESİ DE ŞÜPHELİ BİÇİMDE HAYATINI KAYBETTİ

Ümit Can Uygun'un annesi de hakkında Bakanlık soruşturması başlatıldıktan hemen sonra şüpheli bir biçimde hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar