Yeni Türkü konserinde sahne ışıkları İlhan İrem için kapatıldı, anma videosu yayınlandı

Yeni Türkü konserinde sahne ışıkları İlhan İrem için kapatıldı, anma videosu yayınlandı
Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış konserinde Yeni Türkü sahne aldı. İlhan İrem için sahne ışıkları kapatıldı.

23’ncü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış konserinde "Yeni Türkü" sahne aldı. Büyükçekmece Kent Meydanı’nda izleyenlerle buluşan Yeni Türkü konserinin bir bölümünde, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybeden sanatçı İlhan İrem için sahne ışıkları kapatıldı.

İlhan İrem için hazırlanan anma videosu sahnede yayınlandı. Sanatçının "Anlasana" isimli şarkısının klibi led ekranlara yansıtıldı. Sanatçının şarkısına, festivale katılanlar tarafından eşlik edildi.

'KARANFİL' ŞARKISINI İLHAN İREM ANISINA SÖYLEDİ

Sahneden klibi izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İlhan İrem’in Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu belirterek "İlhan İrem’i saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" dedi. Derya Köroğlu ise "Çok yakın kaybımız" dediği İlhan İrem’in anısına "Karanfil" isimli şarkısını söyledi. Köroğlu gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu da andı ve kendisini de karanfil sundu. (ANKA)

 

Öne Çıkanlar