'Bunun ahlakla anlatılabilecek bir durumu yoktur.'
CHP’nin hedefi önümüzde, hangi değişen yasalara göre yapılacağı belli olmayan bir seçime, HDP’ye yönelik şiddeti görmezden gelerek sükûnet içinde gitmek mi?
Farkında mısınız bilmiyorum. Bugünlerde, tıpkı Gezi’den önceki yıllarda olduğu gibi, Anadolu’nun dört bir yanında küçük direnişler var. Çok yalnızlar.
Demokrasi Yürüyüşü öyle ya da böyle Hakkari’den Edirne’ye yol aldı. Ancak HDP kitlesiyle birlikte ne kadar kararlıysa bir o kadar diğer partiler tarafından yalnız bırakıldı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, gündem başlıklarını değerlendirdiği yazılı açıklama yayınladı.
'Siyaseti zehirleyen bu trol aklı rezillikte de sınır tanımıyor.'
Olası bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın oy oranı yüzde 39, HDP kilit parti konumunda.
Bana kalırsa muhalefet uzun zamandır iktidarı istiyor. İstediği için de iktidara göre değil kendine göre bir yol izliyor.
CHP Tarım Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal'ın sekreteri A.A korona virüsü yakalandı.
Ebubekir Şahin, RTÜK Başkanlığı’nın yanı sıra atandığı bu görev için ayda 12 bin 530 lira alacak.
Twitter'ın kapattığı hesapların 7 Haziran seçimleri öncesinde HDP'yi hedef aldığı da belirtildi.
CHP, İnfaz Kanunu'ndaki düzenlemelerin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne ikinci kez başvurdu.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'nin yerel yönetimleri güçlendireceğini söylediği 10 maddelik çağrısını açıkladı.
CHP Grup Başkanvekili Özel, Erdoğan’ın Siirt’ten istifa ettirilen vekilin yerine seçildiğini hatırlatarak, 'Ülkeyi diktayla yönetiyorsan, seçmen bir kere vurur, bir daha kalkamazsın' dedi.
'Şans eseri yara almadan kurtulduk. Bizi yenecek varsa, sözüyle, aklıyla yenebilir. Sözümüzü sözle yenecek, aklımızı aklı ile bastıracak bir rekabeti özlüyoruz.'
'Demokrasi konusunda verdiğimiz mücadele gerçekten övünülecek bir mücadeledir.'
CHP İlçe Başkanı Üstün’ün Covid19’a bağlı solunum yetmezliğini nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
'Seçimden önce veya sonra bir ceza verilmişse bu hükmün yerine getirilmesi üyelik sıfatının sona ermesine bırakılır.'
CHP'li Erdoğan Toprak, iktidarın muhalefete yönelik izlediği tutuma tepki gösterdi.
'İsteyen gelir, isteyen gelmez. Bu kadar açık ve net. Kimse kapalı kapılar ardından HDP ile ittifak görüşmeleri yapmayacak.'
CHP Milletvekili Erol, Kılıçdaroğlu'na sunduğu raporda özgürlükçü bir Anayasa için önerilerde bulundu.
İyi de 'koşullar' darbe girişiminden bir yıl sonra, OHAL altında bir barış yürüyüşü için uygunsa, CHP lideri şimdi neden ve nasıl uygun olmadığını da açıklamalı.
'Gelir kaybı yaşayan yurttaşların kira, fatura ve kredi borçları hükümet tarafından gelir kaybı süresince karşılanmalıdır.'
Ülkede sosyal yardım alan kişi sayısı nüfusun %34’üne ulaşmakla birlikte sadece İstanbul’da sosyal yardım alan aile sayısı en az %170 oranında artmış durumda.
Enis Berberoğlu hakkında Meclis’te 2 yıldır bekleyen fezlekenin baskın gibi bir kararla okutulduğu, CHP’ye bu durumun Şentop tarafından 15 dakika önce haber verildiği öğrenildi.
CHP’nin oyu, genel başkan olduğunuz 10 yıl boyunca yüzde 25 civarında dolaşıp duruyor. HDP’nin desteklemediği muhalefet bloğunun iktidar koalisyonu karşısında hiçbir şansı yok.
HDP Muş eski Milletvekili Sırrı Sakık, ikisi HDP'li biri CHP'li üç ismin milletvekilliğinin düşürülmesini değerlendirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını ‘Tek başına Cumhuriyet Halk Partisi’ne değil demokrasiye yönelen bir saldırı var’ sözleriyle değerlendirdi.
Esas olarak kim bölünüyor kim sıkılaşıyor bir düşünün? Muhalefet son dönemlerde kaybetmek ne kelime her baskı arttığında kazanarak cevap verdi. Şimdi de öyle olacak.
‘Bu ülkeye hakkı hukuku getireceğiz’ diyen CHP, Meclis’te yan yana oturduğu HDP milletvekillerinin başka bir ülkede yaşadığını mı düşünüyor?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.