Düzenleme ile yaklaşık 60 bin uyuşturucu suçu hükümlüsünün de aralarında bulunduğu 100 bin civarında kişinin tahliyesi bekleniyor.
CHP, 30 kişinin hayatını kaybettiği, vaka sayısının da 1236'ya yükseldiği coronavirüs pandemisine ilişkin hükümete 13 maddelik çözüm paketi sundu.
CHP’li Utku Çakırözer, Dolmabahçe Sarayı’ndaki gişe memurunun ölümü ile ilgili soru önergesi verdi.
Kısa çalışma ödeneği başvuruları yarından itibaren başlıyor. CHP Milletvekili Girgin, ödeneğin sigortalı olan herkesi kapsaması yönünde kanun teklifi verdi.
Koronavirüs vakası Türkiye’de günden güne artış gösterirken, İstanbul’daki CHP’li 14 ilçe belediyesi de virüse karşı önlem ve tedbirlerini sıklaştırdı.
'Cuma ve cumartesi akşamları uyguladığımız 7/24 ulaşım hizmetine bugünden itibaren ara vereceğiz.'
Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili CHP'li Sezgin Tanrıkulu, koronavirüsün cezaevlerine yansımasının ağır sonuçları olacağı uyarısında bulundu.
Muhalefet partileri hükümeti şeffaf olmaya ve işbirliği yapmaya çağırdı, önerilerini sıraladı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Dünya Sağlık Örgütü’nün CHP’ye yaptığı ziyarete ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi.
Pandemi dönemlerinin aynı zamanda yoksulluk ve yoksunlukla mücadele dönemleri olduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, acil önlem çağrısı yaptı.
Koronavirüs tehdidi nedeniyle alınması gereken ekonomik önlemler hakkında açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, işten çıkarmalarla ilgili 'İşsizlik sigortası kara gün için var' dedi.
HDP, CHP ve İYİ Parti’nin koronavirüs ile ilgili verdiği Meclis araştırma önergesi AKP-MHP oylarıyla reddedildi.
CHP Koronavirüs İzleme Komitesi, önceki değerlendirmelerinin aksine hükümetin süreci iyi yönetemediğini düşünüyor.
'Koronavirüs sürecinden yaşanan gelişmeler sebebiyle ödeme güçlüğü çeken kiracılarımız için belediyemizin kira alacakları bugünden itibaren ilk etapta iki ay süreyle ertelenmiştir.'
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs vaka sayısının 47'ye yükseldiğini açıklamıştı.
CHP'li Yıldırım Kaya, Suudi Arabistan’dan getirilen yurttaşların yerleştirildiği ve karantinaya alınan Gölbaşı’ndaki öğrenci yurduna gitti.
'Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda 17 Mart Salı günkü haftalık olağan TBMM grup toplantımızı iptal ettik.'
Afaki bir sıralama ama bu ad hoc siyaset bloğuna muhtemelen CHP, HDP, İYİP, SP, DEVA, Gelecek Partisi ve belki de sosyalist partiler dahil olacaklar.
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TBMM’de son 18 yılda 13 intihar teşebbüsü yaşandığını, bunların gerekçesinin bilinmediğini belirtti.
İBB Meclisi’nde dün Yenikapı’da sergilenen ve ihtiyaç fazlası olarak nitelenen araçlara ilişkin ilgili komisyonların hazırladığı rapor paylaşıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüse karşı alınacak tedbirler için bir komisyon kurdu.
CHP Parti Meclisi, koronovirüs nedeniyle kurultayın yapılıp yapılmama konusunda MYK'ye yetki verdi.
Türkiye’de yeni bir 12 Mart, yeni bir 12 Eylül istenmiyorsa, HDP’nin “Demokrasi İttifakı” çağrılarına kulak verilsin… Sirenlerin sesine değil…
Okan Konuralp 274 oy aldı.
Seyit Torun, genel merkezde düzenlediği basın toplantısında CHP'nin 28-29 Mart tarihlerinde düzenlenecek kurultayına ilişkin konuştu.
'Ölümcül olan bu salgının okullar aracılığıyla yayılmaması için bir çalışma yapılması söz konusu mudur?'
AKP’li belediye yeni imar planıyla eski DYP Milletvekili Sönmez’in kurucusu olduğu şirkete fazladan 18 bin 485 metrekare inşaat alanı sağladı.
Dokunulmazlığının kaldırılması için hakkında üç fezleke hazırlanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un şimdi de dokunulmazlığının kaldırılması tartışılıyor.
'Umuyoruz ki sayı artmadan kontrol altında tutulabilir'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oda TV ve Yeni Yaşam gazetesinin tutuklanan muhabirlerinin isimlerini tek tek sayarak 'sizlerle gurur duyuyorum' dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.