Kaftancıoğlu: Eğer terörist arıyorsanız ne istedilerse verip devletin her kademesini teslim ettiğiniz arkadaşlarınıza bakın.
Sosyal medyada düşen görüntülere tepki yağdı.
CNN Türk, CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün'ün röportajını yayından kaldırdı, aynı saatte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kağıthane mitingini yayınladı.
'Sadece sandık görevlisi sayısı 250 bin. Bunun yanına gönüllüleri, avukatları, okul sorumlularını, kat ve bilişim sorumlularını da eklediğimizde bu sayı 600 bini buluyor.'
Mansur Yavaş 'Onlar medyadan inmiyor. Sürekli olarak canlı yayınlara çıkıyorlar. Böyle adaletsiz bir seçim dönemi geçirdik' dedi.
TRT, 16-20 Mart arasında 'leyhte haberlerde' AKP ve MHP'ye 27 saat 3 dakika, CHP ve İYİ Parti'ye 3 saat 29 dakika, HDP'ye sıfır dakika ayırdı.
Kaftancıoğlu, ilçe başkanlarına seçim için uyarılar da içeren on maddelik genelge yolladı.
CHP’nin İstanbul’da gösterdiği tek kadın aday olan Emel Bilenoğlu, muhafazakar kimliğiyle bilinen Eyüp’te seçimleri kazanmak için çalışıyor. Ekrem İmamoğlu ilçeye beş kez gelmiş.
Bakan Pakdemirli’nin PKK’lı dediği kişinin 10 yıldır AKP’ye oy veren birisi olduğu ortaya çıktı.
Seçim sonuçları konusunda AA ile yarışmanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Adıgüzel, 31 Mart gecesi için 'Sandıkları bırakmayın, bizden doğru sonuçları bekleyin' dedi.
'Akıl veriyorlar bana temiz kağıdı almış diye. Senin kafan temiz değil Kılıçdaroğlu.'
YSK, bir köyde, iki ailenin husumetini gerekçe göstererek, sandık taşıma kararı veriyor. İki aile aynı okulda oy kullanmaya gelirse kavga çıkar diye düşünmüş.
BBC Türkçe'ye konuşan Ekrem İmamoğlu, HDP'li seçmenlerle bağlarını da 'olağanüstü' diye niteleyerek, 'Nasıl diyeyim, en istekli kitle. Sanıyorum bir samimi geçiş yakaladık' dedi.
Arzu Çerkezoğlu'nun yargılanacağı davada ilk duruşma duruşma 2 Nisan’da.
‘Böyle bir süreci daha önce hiç görmedik. Felaket…’
İstanbul’un Ataşehir ilçesine, başka bir ilçenin belediye başkanını kaydıran AKP, bu hamlesiyle sonucu değiştirmeyi hedefliyor. CHP ise üçüncü kez seçimi kazanmanın peşinde.
'Kayseri sanayisinde Boydak'lardan kaynaklanan ağırlıkları vardı. 2014'e kadar, oturup kalkmayan bir tane bakan, başbakan, cumhurbaşkanı, MİT bölge başkanı var mıydı? Yok.'
Küçükçekmece'de konuşan İmamoğlu, 'Küçükçekmece'yi de İstanbul'u da kazanıyoruz. Sevgi-saygı kazanmış, bağıranlar-çağıranlar kaybetmiştir. Sandık güvenliğinden hiç kuşku duymayın' dedi.
'Sarayda işsizlik yok, büyük ihalelerin hesabı yapılır. Bir de halk var. İşsizlik yoksulluk var, çocuğuna kıyafet alamayan baba var. Ekonomik krizi konuşmamızı istemiyorlar.'
AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci için hazırlanan broşürde, İzmir yerine Sakız Adası'nın fotoğraflarının kullanıldığı ifade edildi.
‘Çocuklar üzerinden provokasyon yapılabilir, çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın.’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın bir Saray sosyetesi oluşturduğunu, onların hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.
Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın etkinliği için veliler okula çağırılıp AKP’li belediyenin projeleri anlatılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda'daki katliam görüntülerini bu kez 'Trabzonlular Buluşması'nda izletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seçimlerden sonra Ayasofya'yı müze olmaktan çıkarıp Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz' dedi.
Susurluk Çetesi’nin başrol oyuncusu Ağar ve kanlı 90’lı yıllarının en büyük sorumlularından Çiller koalisyonun oy kaybına çare olsunlar diye iktidarın yardımına koştular.
Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, İçişleri Bakanı Soylu'nun ithamlarına yanıt verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'ten, 'Bunlar belediye meclis üyeliği yapamaz. Ben İçişleri Bakanıyım, hemen açığa aldırırım' diyen Soylu'ya: Ciddiye alınacak biri değil.
Siirt'te kayyım politikasından sadece HDP değil, AKP seçmeni de rahatsız. İktidarın ‘güvenlikçi’ politikası ve ekonomik kriz de AKP seçmenini kararsızlığa itmiş durumda.
İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), yandaş medyada, 'CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin PKK'lı adayları' başlığıyla servis edilen haberlere tepki gösterdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.