AKP Dersim'de yerel seçim istifası: 'Aday adayıyım'

AKP Dersim'de yerel seçim istifası: 'Aday adayıyım'
Mart 2024’te düzenlenmesi planlanan seçimlere yaklaşık altı ay kala, Dersim'de AKP İl Başkanlığı yapan Sercan Özaydın, Belediye Başkanı aday adayı olmak üzere istifa etti: 'Erdoğan’ın tensipleriyle ayrılıyorum.'

Artı Gerçek - AKP'nin Dersim'de, TKP'li Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na 'rakip' çıkaracağı belediye başkanı adayı netleşiyor. Kentte yaklaşık üç yıldır AKP il başkanı görevini yapan Sercan Özaydın, marttaki yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olmak üzere istifa ettiğini açıkladı.

Özaydın, X hesabı üzerinden yaptığı uzun paylaşımda, "AK Parti Tunceli İl Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle belediye başkan aday adayı olmak üzere ayrılıyorum" dedi.

Paylaşımında AKP'nin politikalarını öven Özaydın, "Nihayet önümüzdeki yakın hedef olan Mart 2024 yerel seçimlerinde de ülkemizin her bir metrekaresini artık bir marka olarak kabul görmüş AK Parti Belediyeciliği ile ihya etmek için kolları yeniden sıvama vakti gelmiştir" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar