AKP, Urfa'da dört ilçe başkanını daha görevden aldı

AKP, Urfa'da dört ilçe başkanını daha görevden aldı
Yerel seçimlerde Urfa'da elindeki sekiz belediyeyi kaybeden AKP; Akçakale, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçe başkanlarını da görevden aldı. Böylece 13 ilçe başkanının tamamı görevden alınmış oldu.

Ali GÜZEL


URFA - Urfa'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde elindeki sekiz belediye kaybeden ve sadece dört belediye kazanan AKP'de görevden almalar sürüyor. Eylül ayında dokuz ilçe başkanının görevden alındığı AKP'de, bugün de Akçakale, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçe başkanları görevden alındı. Böylece 13 ilçe başkanı da görevden alınmış oldu.

İKİ İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Görevden alınan AKP Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarda "Görevimi genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım" ifadelerini paylaştı.

'KONGRELERİ İKİ HAFTADA TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ'

Artı Gerçek'e konuşan AKP'li bir yetkili ise "Eylül ayında 9 ilçe başkanımız alınmıştı. Akçakale, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçe başkanları da alındı. Kendilerine tebliğ edildi ama şu ana kadar sadece Haliliye ve Karaköprü'den açıklama geldi. Diğer ilçe başkanlarımız henüz açıklama yapmadı. Tüm ilçe başkanları görevi bıraktıktan sonra ilçelere atanan yeni isimler açıklanacak. Bu isimlerle kongreye gidilecek ve kongreleri iki haftada tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar