Akpazar'da seçim çalışmaları sürüyor: İrademize sahip çıkalım

Akpazar'da seçim çalışmaları sürüyor: İrademize sahip çıkalım
Akpazar'da seçim çalışmalarına katılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, “Burayı var edecek, koruyacak olan yine biziz” dedi.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), AKP’nin itirazları üzerine seçimlerin yenileceği Dersim'in Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Beldesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Dersim Belediye Eşbaşkanı Birsen Orhan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, Akpazar Belediye Eşbaşkan adayları Naciye Aslan ve Orhan Çelebi ile DEM Parti il, ilçe yöneticileri ve bileşenlerden oluşan heyet, Karabulut ve Güney Harman mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Halkın taleplerini dinleyen DEM Partililer, evlerde kadınlarla bir araya geldi.

‘BURAYI KORUYACAK OLAN YİNE BİZİZ’

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, “Başka yere verecek oyumuz yok” diyerek, sandıkta kayyımlara yanıt verilmesi gerektiğini belirtti.“Bizim geleceğimize, irademize sahip çıkmamız gerekiyor” diyen Demir, “Kürdistan’ın hali ortada, yolların halini gördük. Sistemin bunca zamandır gasp ettiği bir belediye var ama buraya bir yatırımı olmadı. Muhalefetin de buna dönük bir çabası yatırımı yok. Dolayısıyla burayı var edecek, koruyacak olan yine biziz.” (MA)

Öne Çıkanlar