AKP'nin Urfa adayı Bekir Bozdağ boş salona konuştu

AKP'nin Urfa milletvekili adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısı boş salonda yapıldı. Görüntülerde, salonun boş olduğu görüldü.

Artı Gerçek - 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne az bir zaman kala, partiler de kendi adaylarını tanıtmaya devam ediyor.

Son olarak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Urfa 11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlenen AKP Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuştu. Memleketi Yozgat yerine Şanlıurfa’dan aday gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, AKP aday tanıtım toplantısında boş salona konuştuğu görüldü.

BOŞ SALONA SESLENDİ

Konuşmasında 14 Mayıs’taki seçimin büyük bir seçim olduğunu belirten Bozdağ, “Bir yanda 6 bin 100 kilometrelik bölünmüş yol ağını 28 bin kilometreye çıkarmış Recep Tayyip Erdoğan var aday olarak, öbür yanda İstanbul’dan Ankara’ya yürümüş bir Kılıçdaroğlu var” ifadesini kullandı.

11 Nisan Spor Salonu'ndan düzenlenen etkinliğe katılımın oldukça az olması dikkat çekti. Salondaki tribünlerin ve salona yerleştirilen sandalyelerin büyük oranda boş olduğu görüldü. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar