Ali Mahir Başarır'dan MHP'li Yalçın'a yanıt: Senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla 101 yıldır mücadele ediyoruz

CHP'li Ali Mahir Başarır, Özgür Özel'i "sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" diyerek tehdit eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a cevap verdi: Senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla 101 yıldır mücadele ediyoruz.

Artı Gerçek - CHP lideri Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'ndaki son gelişmelere ilişkin açıklamasına, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" tehtidiyle cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a yanıt, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başarır, "Sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz” dedi.

Başarır, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'BİN KEZ DÜŞÜN SEMİH YALÇIN'

“Semih Yalçın, Genel Başkanımızı tehdit etme gafletinde bulunmuş. Bulanık kafayla rahat rahat konuşup, ayık kafayla pişman olan sen, hadsiz adam, sen kim oluyorsun ki Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı’nı tehdit ediyorsun. Sen pespaye ucuz tehditlerle birilerini sindirdiğini düşünebilirsin, sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz. Sen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını ağzına alırken bin kez düşüneceksin. O yüzden, çok şey istediğimin farkındayım ama seni haddini bilmeye davet ediyorum. Genel Başkanımızı bırak tehdit etmeyi, adını bile ağzına alırken bir değil, bin kez düşün Semih Yalçın.”

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'den dün gelen 'AKP-CHP ittifakı' imalı açıklamaya tepki göstererek "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var" demiş; MHP genel başkan yardımcılarının Sinan Ateş cinayeti ile ilgili haberlerle ilgili olarak da "Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok." demişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Özel'in bu eleştirilerine, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" tehdidiyle cevap vermişti. Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada büyük harflerle "Özgür Özel’e haddini bildiren cevap" başlığını kullandı. "Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et!" demişti.

Öne Çıkanlar