Bakan Yerlikaya'dan Ankara'da bombalı saldırı açıklaması: 'Görüntüleri paylaşanları bulacağız'

Bakan Yerlikaya'dan Ankara'da bombalı saldırı açıklaması: 'Görüntüleri paylaşanları bulacağız'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Terörle, onların işbirlikçileriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."

Artı Gerçek - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki bombalı saldırıda yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"İçişleri Bakanlığımızın Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde alçak, hain terör saldırısı girişiminde bulunulmuştur. Kahraman polisimizin kararlılığı, sezgisiyle onlar araçtan iner inmez silahla mukavemette bulunulmuş, bu esnada teröristlerden biri zaten canlı bomba düzeneği var, kendini patlamış. Diğeri kendini patlatmaya fırsat bulamadan başından vurulmuş, etkisiz hale getirilmiştir.
Ankaramıza, tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Kahraman polisimi kutluyorum. Erkanımı, Alim Reisimi ve buradaki arkadaşlarını alınlarından öpüyorum. Tedavileri devam ediyor, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.
DETAYLARA ULAŞALIM, ZAMAN İÇİNDE PAYLAŞACAĞI
Göreve geldiğimizden ilk günden bu yana başta hain terör örgütleriyle, zehir tacirleriyle, organize suç çeteleriyle amansız bir şekilde gece gündüz demeden kararlılıkla devam ediyoruz. Arkadaşlarımız, Emniyet Genel Müdürlüğümüz, Ankara İl Emniyet Müdürümüz bu olayı tüm detaylarıyla inceleme başlattılar. Detaylara ulaşalım, zaman içerisinde aziz milletimizle paylaşacağız.
GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞANLARI BULACAĞIZ
Bir uyarı; sağ olsun Adalet Bakanımız, Ankara Başsavcımız ve aynı zamanda RTÜK başkanımıza teşekkür ediyoruz. Saldırı girişimi olduğu andan sonra yayın yasağı kararı alındı. Siz de bu kurala uydunuz, teşekkür ediyorum. Ama sosyal medya hesaplarından, onun da kaynağını bulmakta azimliyiz, göreceksiniz bulacağız. Acımızın olduğu bu noktada bu görüntüleri paylaşanlarla ilgili soruşturmayı başlatmış bulunuyoruz. Sosyal medya hesaplarından bu görüntüyü paylaşanları uyarıyorum; lütfen bu görüntüleri silsinler ve bizim acımızı paylaşsınlar. Ve bizim birliğimizin, kardeşliğimizin yanında olduklarını göstersinler."
Öte yandan Yerlikaya, hastanede tedavi gören polisleri ziyaret etti. Yerlikaya, Erkan Karataş’ın hafif, Alim Reis Demirel’in ise orta dereceli yaralı olduğunu söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar