Çankaya soruşturması: Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı tutuklandı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çankaya Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da arasında olduğu 2 kişi tutuklandı. 1 kişi hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı
Artı Gerçek- Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Çankaya Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da arasında olduğu 2 kişi tutuklandı, 1 kişi hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.
Çankaya Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, "suç örgütü kurma", "suç örgütüne üye olma", "rüşvet alma", "rüşvet verme" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından 25 şüpheli tutuklanmıştı.
Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da yer aldığı 3 kişi bugün tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Hasan Karabulut dahil 2 kişi tutuklandı, 1 kişi hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı. (POLİTİKA SERVİSİ)