CHP’den istifa eden Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti'den aday oldu

Artvin'de CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Artvin Belediye Başkan adayı oldu. Elçin'in adaylığını İYİ Parti Grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener açıkladı.

Artı Gerçek - Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa etti.

Elçin İYİ Parti'ye katılarak İYİ Parti Artvin Belediye Başkan adayı oldu. Başkan adayı olan Elçin'e rozetini Meral Akşener taktı.

'HEMŞEHRİLERİMİN İSTEĞİ İLE İYİ'LER HAREKETİNE KATILDIM'

Elçin burada yaptığı konuşmada “Sayın Genel Başkanım ve İYİ'ler ailesi, beni İYİ'ler ailesine kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben hemşehrilerimin isteği ile İYİ'ler hareketine katıldım. 31 Martta ise Artvin’de İYİ Partiyi tekrar iktidar yapıp hizmetlerime devam edeceğim ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.

yeni-proje-12.jpg

KILIÇDAROĞLU İDDİASINA YANIT

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin, "Ben Kürt-Alevi birini cumhurbaşkanı seçtirir miyim?" dediği iddialarına da yanıt veren Akşener, söz konusu ifadeleri reddetti. Akşener ayrıca konuya ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Konuşmasının son bölümünde tekrar Erzincan'da yaşanan maden faciasına değinen Akşener, Aytekin Ataş'ın seslendirdiği "Var Git Ölüm" şarkısını açarak Meclis kürsüsünde ağladı. (ANKA)

Öne Çıkanlar