Davutoğlu-Oğan görüşmesi: 'Seçime dair görüşler bildirildi, olumlu geçti'

Davutoğlu-Oğan görüşmesi: 'Seçime dair görüşler bildirildi, olumlu geçti'
Gelecek Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Sinan Oğan'la görüşmesinde seçim süreci ele alındı. Toplantı yaklaşık üç saat sürdü, görüşme olumlu geçti.

Seda TAŞKIN


ANKARA - Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla gözler, yüzde 5.2 oranında oy alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceğine çevrildi. Oğan'ın yarın Millet İttifakı'nın lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği ve ikinci tur kararını açıklayacağı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda sandıktan birinci çıkmak için oy oranını artırması gerekirken, bu çerçevede seçim kampanyası güncellendi. Gündemde olan bir diğer başlık ise Oğan’ın Kılıçdaroğlu’na destek vermesini sağlamak.

Bu çerçevede ilk adım, Millet İttifakı bileşeni Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Davutoğlu ile Sinan Oğan ile dün akşam saatlerinde bir araya geldi. Ankara’da bir ofiste gerçekleşen görüşmeye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün de katıldı. Yaklaşık üç saat süren görüşmede ikinci tur tavrı ele alındı.

‘GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ’

Artı Gerçek’e konuşan Gelecek Partililer görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, seçim sürecinin ele alındığını görüşmede belli aralıklarla temasların devam edebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar