DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Bayram mesajı: Bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza teşekkür ediyoruz

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Bayram mesajı: Bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza teşekkür ediyoruz
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Bayram mesajı yayımladı. Mesajda, "Her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza teşekkür ediyoruz" denildi.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, DEM Parti’nin X sosyal medya platformunda Ramazan Bayramı’nı kutladıkları bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Bu vesileyle en çok da her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza, gece gündüz demeden çalışan partililerimize, oyunun olduğu kente oy kullanan on binlerce yurttaşa ve sandıklara sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" denildi.

Eş Genel Başkanların mesajı şöyle: “Adalet, özgürlük ve barışa vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz.

Geride bıraktığımız seçim sürecinin de gösterdiği üzere, Türkiye halkları artık eşit ve adil bir yaşam talep ediyor, savaş ve sömürüden uzak bir hayat istiyor. İyi dilek ve umutlarımızı birlikte büyüttüğümüz bu süreçte; dayanışmanın, birlikteliğin ve daha da cesur bir duruşun açığa çıkacağına inanıyoruz.

Bu vesileyle en çok da her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza, gece gündüz demeden çalışan partililerimize, oyunun olduğu kente oy kullanan on binlerce yurttaşa ve sandıklara sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında barış ve özgürlük için verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz.” (HABER MERKEZİ))

Öne Çıkanlar