DEM Parti'nin Ankara eşbaşkan adayı Öztürk Türkdoğan: Cendereye sıkışmış insanlara üçüncü bir seçenek sunacağız

DEM Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Öztürk Türkdoğan ilk açıklamasını Artı TV'ye yaptı. Gültan Kışanak ile birlikte üçüncü yol seçeneğini sunacaklarını belirten Türdoğan, "Bir fark ortaya koyacağız" dedi.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde MYK sonrası alınan kararları ve adaylarını açıkladı. DEM Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları tutuklu Kürt siyasetçi Gültan Kışanak ve insan hakları savunucusu Öztürk Türkdoğan oldu.

Hicran Cengiz'in sunduğu Artı Rapor programına katılan Türkdoğan "Partimizin özgürlük mücadelesini Amed'te gerçekleştirmiş, tutsak edilmiş bir siyasetçi büyüğümüz, Gültan Kışanak ile böyle bir görevi üstlendiğim için memnun olduğumu belirtmek isterim" dedi.

'ÜÇÜNCÜ YOL SEÇENEĞİNİ SUNACAĞIZ'

Seçim çalışmalarında Dem Parti'nin üçüncü yol stratejisini yürüteceklerini belirten Türkdoğan, "Yaşama geçirdiğimiz belediyecilik anlayışını Gültan Kışanak kadın arkadaşlarımız aracılığıyla kampanya boyunca bunu sık sık anlatacak. Bir fark ortaya koyacağız. Türkiye geldiği aşama itibari ile bir cendereye sıkışmış insanlara birbirini kopyalayan çeşitli anlayışları tercih etmeleri istenecek. Oysa biz onlara üçüncü bir seçenek sunacağız" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar