Ekrem İmamoğlu'ndan AKP'li görevlinin partiye üyelik önerisine yanıt: Yahu ne kadar çok istiyorsunuz beni

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de AKP çadırını ziyaret etti. AKP görevlileri “Başkanım buyurun, üye yapalım sizi” dedi. İmamoğlu “Ne kadar çok istiyorsunuz beni” diye karşılık verdi.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sancaktepe’de AKP’nin seçim çadırını ziyareti sırasında ilginç bir diyalog yaşandı.

İmamoğlu, Sancaktepe’deki Halk Buluşması'nın ardından Sancaktepe Meydanı'da esnaf ziyareti yaptı ve meydanda kurulu, seçim çalışması yapan partilerin çadırlarını ziyaret etti.

'NE KADAR İSTİYORSUNUZ BENİ YA'

AKP’nin çadırını da ziyaret eden İmamoğlu görevlilerle tokalaşarak AKP'lilerle sohbet etti. Sohbet sırasında AKP’lilerin İmamoğlu’nu partilerine üye yapma önerisinde bulunması gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu öneriye “Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya” diye yanıt verip teklifte bulunan AKP’li görevliye sarıldı.

'AYNI AİLEDE FARKLI OYLAR VEREN İNSANLAR VAR'

İmamoğlu “Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar bir biri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan’da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailede farklı oylar veren insanlar var. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın” dedi. (ANKA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar