Erdoğan: Birileri tek parti faşizmini hortlatmak için CHP'yle bir oluyor

Erdoğan: Birileri tek parti faşizmini hortlatmak için CHP'yle bir oluyor
Seçim çalışmalarını sürdüren Erdoğan, isim vermeden DEM Parti'yi hedef aldı. Erdoğan "Birileri çıkmış, tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor" dedi.

Artı Gerçek - Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ağrı mitinginde yaptığı konuşmada, artık 'yeni' bir Türkiye olduğunu belirterek, "Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gözümüzü geleceğe diktik" dedi.

Konuşmasında ağırlıklı olarak DEM Parti ve CHP'yi eleştiren Erdoğan, özetle şunları söyledi:

KARŞIMIZA KİM ÇIKARSA MÜCADELE ETTİK: Biz gözümüzü geleceğe diktik, hayatımızı milli iradenin üstünlüğünü savunmaya adadık. Darbecilerden ve işkencecilerden hesap sorarak milletimizin bu dönemlerle hesaplaşmasını sağladık. Karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik.

CHP'Yİ BİLE YEDEK TEKERLEK YAPACAK DURUMA GETİRDİLER: Şimdi birileri çıkmış millet iradesine sizin iradenize ipotek koymaya çalışıyor. Tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak bunu gerçekleştirmenin peşindeler. CHP'yi bile yedek tekerlek yapacak duruma getirdiler. Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler. CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ayrımcılık kokan açıklamalarına seslerini çıkarmayanlar mı Ağrılı kardeşlerimizin geleceğini inşa edecek? Bunların ne Ağrı umurlarında, ne İstanbul umurlarında ne Diyarbakır umurlarında. Bunlar sadece ağa babalarını düşünüyor.

ÖNÜMÜZE ÇIKAN İMKANLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ: Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok. Önümüze çıkan tüm imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Kardeşlerim, Cumhuriyet tarihi boyunca milletimizin her kesimi gibi Ağrılı kardeşlerimizin de yaşadığı sıkıntılar yok mu? Elbette var. Ama bunların hiçbiri sizin üzerinizden sergilenmeye çalışılan kirli senaryoların bahanesi olamaz. Üstelik biz darbecilerden, vesayetçilerden, işkencecilerden hesap sorarak milletimizin bu dönemle hesaplaşmasını gerçekleştirdik. Hükümette olduğumuz 21 yılı aşkın süre boyunca bu ülkenin her eksiği gibi sizlerin hak, özgürlük, refah beklentilerinizi karşılamak için çalıştık. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar