Erdoğan: Borcumuz kalmadan Hakan Atilla ülkesine döndü

Erdoğan: Borcumuz kalmadan Hakan Atilla ülkesine döndü
Hakan Atilla ile konuştuğunu ifade eden Erdoğan, 'Ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz' dedik. Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir.' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'e 'Cumhuriyet Nişanı' verdi. Törenin ardından açıklama yapan Erdoğan, ABD'de tahliye olduktan sonra Türkiye'ye dönen Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ile ilgili, "Yaşamış olduğu süreç bizi üzmüştür" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan Hakan Atilla hakkında bir soru üzerine şunları söyledi: 

"Halkbank Genel Müdür Yardımcısı’nın bu yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür, kırmıştır. Her türlü girişimleri yaptık ve verilen, kendisiyle alakalı mahkumiyet cezası bitmiş oldu. Bundan sonraki sürece yönelik kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde, 'Sen şimdi bir defa önce ailenle, çocuklarınla bu arada dinlen, şöyle bir tatilini yap, ondan sonra da seni Ankara'da Külliyede bekliyorum. Külliyede ziyaretimize gel ve orada oturur, konuşur ne yapacağımızın kararlarını da veririz' dedik. Bizim için Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır, onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz" (HABER MERKEZİ) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar