Erdoğan: İdeolojik sebeplerle kimsenin milletimize yeni bedel ödetmesine izin vermeyeceğiz

Erdoğan: İdeolojik sebeplerle kimsenin milletimize yeni bedel ödetmesine izin vermeyeceğiz
Maraş'ta konuşan Erdoğan, "Zorluklar olsa da ilk günden beri yanınızda olduk" dedi. Erdoğan ayrıca, "İdeolojik ya da keyfi sebeplerle kimsenin milletimize yeni bedel ödetmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Destici, Maraş'ta konuştu.

Erdoğan, "Her kim zehirli diliyle bu işleri engellemeye kalkarsa doğrudan milletimizi ve ülkemizi sırtından hançerlemiş olacaktır. İdeolojik ya da keyfi sebeplerle kimsenin milletimize yeni bedel ödetmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, Elbistan'ın ardından geçtiği Afşin'de yaptığı konuşmada da depremzedelere 15 bin liralık taşınma yardımı ödemelerinin bugün başlayacağını açıkladı. Erdoğan, "15 bin lira taşınma yardımını bugün itibariyle ödemeye başlıyoruz" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Çeşitli zorluklarla karşılaşmış olsak da ilk günden itibaren sizlerin yanındayız. Yaraların hızla sarılmaya başlandığını görüyoruz. İlçemizde ihtiyaç duyulan çadırlar dağıtıldı. Şimdi konteynerleri süratle yerleştirerek, çadırlardan, konteyner kentlere geçmeye başlayacağız. 3 bin lira ile 5 bin lira arasında kira yardımı yapıyoruz. 15 bin lira taşınma yardımını bugün itibarıyla ödemeye başlıyoruz. Depremzedelerimizi kalıcı konutlarına kavuşturmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. İlçemizdeki maddi kayıplarımızın tamamını telafi edeceğiz.

Bize konutlar için bir yıl müsaade verin. Mevla bir daha böyle acılar yaşatmasın duasında bulunuyorum. Cumhur İttifakı olarak huzurlarınızda, gerek Bahçeli Bey, gerek Mustafa Destici Bey, gerekse genel başkanvekillerim, hep birlikte buradayız. Buradan Malatya Doğanşehir'e geçiyoruz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar