Erdoğan'dan Yeniden Refah'a: Bunun adı siyasi şantajcılıktır

Erdoğan'dan Yeniden Refah'a: Bunun adı siyasi şantajcılıktır
Erdoğan, mayıstaki seçimlerde teşekkür ettiği Yeniden Refah Partisi'ni hedef aldı. Erdoğan "Bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Milletimizin zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi.

Artı Gerçek - Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya mitinginde konuştu. Konuşmasında, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin aksine yerel seçime ayrı girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'ne eleştiriler yönelten Erdoğan'ın "Bize kaybettirmek için çalışıp, bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz. Bunun adı siyasi şantajcılıktır" ifadesi dikkat çekti.

Erdoğan, konuşmasında özetle şunları söyledi:

ESKİ BAŞKANLARIMIZI ADAY GÖSTERİYORLAR: Depremin ağır bir maliyeti oldu. Ağır hasarın altından kalkmak kolay değil. Malatya başta olmak üzere tüm deprem şehirlerimizi daha güvenli, huzurlu, canlı hale getirmekte kararlıyız. Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini, teşkilat mensuplarını aday göstererek bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir. Biz kendi ittifakımızdan, partimizden mesulüz.

GÖLGEMİZDE YÜRÜMEYE KALKANLARA MÜSAADE ETMEYİZ: Bize kaybettirmek için çalışıp, bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz. Bunun adı siyasi şantajcılıktır.

MİLLETİMİZ ZÜBÜK SİYASETÇİLERE İTİBAR ETMEZ: Sadece öteki ne veriyorsa 5 fazlası benden diyerek ülkede güven ve istikrarı bozmaktan başka işi olmayanlara acıyarak bakıyoruz. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin şantajcılara ve zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar