İddia: MHP’li Oktay Vural İYİ Parti’ye katılıyor

İddia: MHP’li Oktay Vural İYİ Parti’ye katılıyor
Urfa Milletvekili Fakıbaba’nın AKP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçeceğini açıklamasının ardından MHP’li Oktay Vural’ında İYİ Parti’ye geçeceği iddia edildi.

Artı Gerçek-İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor. AKP’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını açıkladı. Fakıbaba’dan sonra İYİ Parti’ye MHP'li Oktay Vural’ın geçeceği öne sürüldü.

İYİ Parti’ye katılan yeni isimler kritik görevlere getiriliyor. Mayıs ayında İYİ Parti’ye katılan emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez de geçen hafta partiye katıldı ve genel başkan başdanışmanı oldu.

İYİ Parti bu hafta ise Prof. Dr. Kürşad Zorlu katıldı. Zorlu, partide de iki yıl önce lağvedilen sözcülük görevine getirildi.

Cumhuriyet’te yer alan Gamze Kolcu’nun haberine göre İYİ Parti’ye “iktidarı rahatsız edecek” katılımların devam edeceği belirtilirken “sıradaki ismin eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın olabileceği” ifade ediliyor.(Kaynak)

Öne Çıkanlar