İmamoğlu'ndan mitinge davet: İzmir yarın tarihi bir gün yaşayacak

İmamoğlu'ndan mitinge davet: İzmir yarın tarihi bir gün yaşayacak
İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yarın gerçekleşecek Millit İttifakı mitingine herkesi davet eden İmamoğlu, "İzmir yarın tarihi bir gün yaşayacak" dedi. Aynı meydanda bugün Erdoğan'ın mitingi vardı.

Artı Gerçek - Bugün İzmir Gündoğdu Meydanı'nda miting yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından, yarın Millet İttifakı aynı meydanda miting yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla, yarın İzmir'de düzenlenecek mitinge çağrı yaptı. Millet İttifakı liderleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hep birlikte düzenleyeceği mitinge çağıran İmamoğlu, "İzmir Gündoğdu Meydanı tarihi bir gün yaşayacak" dedi.

İzmirlileri ve çevre illerde yaşayanları mitinge davet eden İmamoğlu, "Tarihi buluşmaya renk katın ve milletin buluşması milletin iktidarının müjdesi olsun." ifadelerini kullandı.

'TARİHİ BULUŞMAYA RENK KATIN'

İmamoğlu videoda şöyle konuştu:

"İzmir Gündoğdu meydanı yine tarihi günlerinden birini yaşayacak.

Pazar günü saat 15.30’da İzmir’deyiz.

13. Cumhurbaşkanı’mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, Millet İttifakı’nın liderleri, ben ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mansur Yavaş’la birlikte olacağız.

Bütün İzmirlileri ve hatta çevre illeri bekliyoruz.

Tarihi buluşmaya renk katın ve milletin buluşması milletin iktidarının müjdesi olsun."

Öne Çıkanlar