İnce, bot hesapları Elon Musk'a sordu

İnce, bot hesapları Elon Musk'a sordu
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, sosyal medyada kendisini çok fazla sahte hesabın desteklediği yönündeki bulguları Twitter'ın sahibi Elon Musk'a sordu: Varsa, bot hesapları tüm adayların hesaplarından silebilir misiniz?

Artı Gerçek - Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı gün Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girmesinin arkasında sahte hesaplar olduğu yönündeki yorumlar, sosyal medya kuruluşunun sahibi Elon Musk'a sordu.

İnce, Twitter hesabından Musk’ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, "Sevgili Elon, rakiplerim Twitter'da beni takip eden ve destekleyen gençleri ‘bot’ hesaplar olmakla suçluyor. Gerçeğin ne olduğunu izah edebilir misiniz? Eğer varsa, bot hesapları tüm adayların hesaplarından silebilir misiniz? Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklandığı pazar akşamı Twitter’da en çok konuşulanlar arasına giren etiketlerin altında çok sayıda ‘bot hesabın' bulunduğu tespit edilmişti. Gazeteciler Nevşin Mengü ve Fatih Portakal, bu iddiaları sormak için görüştükleri İnce'nin kendilerini terslediğini ima etmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar