İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Polat, darp edildi

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Polat, darp edildi
Taşkın Polat, diyalize girdiği  gördüğü hastaneden çıkarken 3 kişinin tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. Hafif yaralanan Polat, 'Saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum' dedi.

Olay, 10 Eylül'de Ardahan Devlet Hastanesi bahçesinde yaşandı. İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, hastanede diyaliz tedavisini aldıktan sonra aracına bineceği sırada kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı.

Tekme ve yumruklu saldırıda Polat, hafif yaralandı. Kendisine saldıranların hastanenin güvenlik kameraları tarafından tespit edildiğini ve şüphelilerin Ardahanlı olmadığını belirten Polat şunları söyledi:

"Hastaneden diyalizden çıkarken daha önce hiç görmediğim ve tanımadığım 3 kişi tarafından saldırıya uğradım. Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle herhangi bir kavgam, alacak verecek davam yok. Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbetteki yüz yüze geleceğiz. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor, inşallah en kısa zamanda failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız."

Saldırganların yakalanması için polis çalışmasını sürdürüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar