Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara: Söylediklerimi aktaramıyorsunuz

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara: Söylediklerimi aktaramıyorsunuz
Ankara’da ilçe başkanlarıyla bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti örgütünü eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor” dediği iddia edildi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki ilçe başkanlarıyla yaptığı buluşmada “Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Söylediklerimi sahaya aktaramıyorsunuz” dediği öne sürüldü.

CHP’de kongre süreci devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da başkanlarıyla yaptığı görüşmede, “Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Söylediklerimi sahaya aktaramıyorsunuz” dediği öne sürüldü.

Cumhuriyet’te yer aşan Sarp Sağkal’ın haberinde edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu toplantıda başkanlara, genel seçimlerde konuşmalarının halka yeterince anlatılamadığını söyleyerek, “Okuma kültürünü partide oturtmamız lazım. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz lazım. Eski dönemlerine hâkim olmamız lazım. Bir milletvekili çıkıp ‘CHP şu tarihte cami yıktı’ dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor. Halbuki böyle şeyler hiç yaşanmadı” dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun, “Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor. Böyle olunca da biz yapacağımızı anlatamamış oluyoruz. Sahada tekseslilik sağlanamıyor” eleştirisini getirdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimler için ise, örgüte, “Kişiye dokunmadan yapılan siyasetin anlamı olmuyor. Bire bir görüşerek insanları kazanın” dediği belirtildi.(Kaynak)

Öne Çıkanlar