Kılıçdaroğlu, AKP etkinliğinde CHP'yi hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi: 5'li çetelere hizmeti kalite olarak görmedik

Kılıçdaroğlu, AKP etkinliğinde CHP'yi hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi: 5'li çetelere hizmeti kalite olarak görmedik
Kılıçdaroğlu, AKP etkinliğinde "22 yılda kalitemize uygun muhalefet bulamadık" diyerek CHP'yi hedef alan Erdoğan'a yüklendi. CHP lideri, "Yolsuzluğu, adaletsizliği, 5'li çetelere hizmeti hiçbir zaman 'kalite' ve 'kalibre' olarak görmedik" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda CHP'ye yönelik sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5'li çetelere hizmeti hiçbir zaman 'kalite' ve 'kalibre' olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve Saray sosyetesinin işidir. 22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun. Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP'de yeri yoktur, olmaz da!"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam gerçekleşen AKP'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda CHP'yi hedef almış ve şöyle konuşmuştu:

"Son 22 yılda kalitemize uygun bir muhalefet bulamadık. Her şeyi değiştirdik ancak ana muhalefet partisini tek parti faşizminin boyunduruğundan bir türlü kurtaramadık. Kılıçdaroğlu ve CHP'li oligarkların bu pişkinlikleri, bu arsızlıkları en fazla Gazi'nin hürmetine CHP'ye oy veren vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir.

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında bu ülkeye, birinci sınıf demokrasi, birinci sınıf ekonomi ve birinci sınıf gelecek yakıştığına inanıyoruz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar