Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a göndermeli Gülen paylaşımı: 'Sen, neler istedi de vermedin ki?'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a göndermeli Gülen paylaşımı: 'Sen, neler istedi de vermedin ki?'
Kılıçdaroğlu, Fetullah Gülen'in ölümü üzerine yaptığı paylaşımda Erdoğan'ı isim vermeden işaret ederek "Devletin kalbine ihanet hançerini beraber sapladığınız ortağın ölmüş. Eminim üzüntün derindir. Sen, neler istedi de vermedin ki?" dedi.

Artı Gerçek- Önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fetullah Gülen'in ölümü üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İsim vermeden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı işaret eden Kılıçdaroğlu paylaşımda, "Devletin kalbine ihanet hançerini beraber sapladığınız ortağın ölmüş. Eminim üzüntün derindir. Sen, neler istedi de vermedin ki? Devletin kılcal damarlarına varıncaya kadar tüm kurumlarına yerleşmelerinde emeğin ve desteğin hiç az değil" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Devletin kalbine ihanet hançerini beraber sapladığınız ortağın ölmüş. Eminim üzüntün derindir. Sen, neler istedi de vermedin ki? Devletin kılcal damarlarına varıncaya kadar tüm kurumlarına yerleşmelerinde emeğin ve desteğin hiç az değil... Çok yalvardın; "Bitsin bu hasret" diyerek! Anlaşılan onunla hesabımız ahirete kaldı! Ahirete bırakmadan seninle olan hesabımızı görmek ümidiyle, bağımsız yargı’nın önünde... Ülkemize, gençlerimize, anne babalara verdiği acıları, açtığı derin yaraları vatanperver mücadele ile kapatacağız."

Öne Çıkanlar