Kılıçdaroğlu'nun ikinci 'adaylık' videosu: Bay Kemal sözünden dönmeyecek

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, adaylık kampanyası çalışmaları kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden ikinci videosunu da paylaştı: Bay Kemal sözünden dönmeyecek.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylık kampanyasını resmen başlattığı ilk videonun ardından sosyal medya hesabı üzerinden ikinci bir video daha paylaştı.

CHP lideri saat 18.50'de resmi hesabından "Sana Söz yine baharlar gelecek…" notuyla paylaştığı ilk videonun ardından saat 21.00'da bir video daha paylaştı.

"Bay Kemal sözünden dönmeyecek" notuyla ve yine #SanaSöz etiketiyle paylaşılan video şöyle:

Kılıçdaroğlu videoda şunları söylüyor:

"Yıkıldın, usandın, bunaldın. Her defasında bu son olsun istiyorsun. Al benden de o kadar. O zaman sana şunu söyleyebilirim. Sana söz, bu güzel ülkenin insanları yeniden hayal kurabilsinler diye geliyoruz. Sadece bu boş çantayı doldurmak için değil, evladının gözüne dolu dolu umutla bakabilmen için geliyoruz. Uzakta unutulmuş kardeşim, gel yan yana yürüyelim. Sana söz, gerçekten yaşamaya başla diye geliyoruz. Dünyanın bir ucundan "Anne ben dönmem" diyen evlat, sana söz, içinde öyle bir umutla döneceksin ki... Geliyoruz.

Ben Kemal, sana söz veriyorum. Kaybettiğin her yıl, her an, her kuruş, her gülüş, sana fazlasıyla geri dönsün istiyoruz.

Sana söz yine baharlar gelecek

Bay Kemal sözünden dönmeyecek."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar