MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den Sinan Oğan'a üstü kapalı gönderme

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den Sinan Oğan'a üstü kapalı gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından üstü kapalı olarak Sinan Oğan'a göndermede bulundu. Yönter, "Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz" ifadelerine yer verdi.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre 5.17 oy oranına sahip olan ve ikinci tur için kilit önem kazanan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'a üstü kapalı göndermede bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yönter, "Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz" ifadelerine yer verdi.

'TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN SİYASİ ADRESİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’DİR'

Yönter'in paylaşımları şu şekilde:

"Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir…Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz…"

Bu paylaşımı diğer Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da retweet ederek paylaştı. 14 Mayıs seçimlerinde Sinan Oğan'ın muhalif olan milliyetçilerin oylarını aldığı belirtiliyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar