Murat Kurum ilk açıklamasında İmamoğlu'na gönderme yaptı: 'Biz kollarımızı boş yere sıvamayız'

Murat Kurum ilk açıklamasında İmamoğlu'na gönderme yaptı: 'Biz kollarımızı boş yere sıvamayız'
Murat Kurum, AKP'den İBB adaylığı açıklandıktan sonraki ilk konuşmasında İBB Başkanı ve rakibi İmamoğlu'na göndermede bulundu: Biz kollarımızı boş yere sıvamayız. Motivasyonumuz sadece İstanbul olacak.

Artı Gerçek - AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Başkan adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından hem Haliç Kongre Merkezi'nde açıklama yaptı, hem de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kurum, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"İstanbul'u sistemli ve planlı bir sekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız
#HazırızKararlıyız

Yeni dönemde bu güzel şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra SADECE İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacak.

YENİDEN İSTANBUL, ŞİMDİ İSTANBUL, SADECE İSTANBUL!"

Kurum, Haliç Kongre Merkezi'nde adalığının resmileşmesinin ardından yaptığı ilk açıklamasında İBB Başkanı ve rakibi Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.

"Kutlu bir yolculuğun ilk adımını bugün atıyoruz" diyen Kurum, "Allah yardımcımız olsun. Aziz İstanbullular, Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile İBB adayı olarak ilan edildik. Böyle yüce bir görev için bizi aday gösteren Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Başta sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere ittifakımız paydaşlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz" iddiasında bulunan Kurum, İmamoğlu'na göndermede bulunarak, "Biz kollarımızı boş yere sıvamayız. Motivasyonumuz sadece İstanbul olacak" dedi.

Kurum, şunları söyledi: "İstanbul'da artık değişim zamanı gelmiştirdi. Bizim rakibimiz İstanbul'a karşı ilgisizliktir, algı belediyeciliğidir. Bizim rakibimiz İstanbul'da oluşan kargaşa ve sistemsizliktir." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar