Özel'den Erdoğan'a Hatay tepkisi: 'Siyasi şantaj yapıyor, kalbinin yerinde taş var demek ki'

Özel'den Erdoğan'a Hatay tepkisi: 'Siyasi şantaj yapıyor, kalbinin yerinde taş var demek ki'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerine CHP lideri Özgür Özel tepki gösterdi: Siyasi şantaj yapıyor. "Benim kalbim taş" diyor, kalbinin yerinde taş var demek ki.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Hatay'da yaptığı açıklamada, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" sözlerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den tepki geldi. Özel, Erdoğan'ı siyasi şantaj yapmakla suçladı.

İzmir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri, Erdoğan'ın sözleri ile ilgili şunları söyledi:

'YAZIKLAR OLSUN, BÖYLE VİCDAN OLUR MU?'

"Vicdan sahibi akıl sahibi kimsenin bırak söylemeyi duymaya tahammül edemeyeceği laflar. Siyasi şantaj yapıyor olmasını Hataylılara havale ediyorum. 'Benim partimden bir belediye başkanı olmadığı için ben Hatay'ı mahsun bıraktım, hizmetsiz bıraktım seçmezseniz yine getirmem' diyor. "Benim kalbim taş" diyor. Malesef siyasi şantaj yapıyor ve oy istiyor. Ben bunu bütün milletimize şikayet ediyorum. Bilhassa AK Parti'ye oy veren vicdan sahibi insanlara havale ediyorum. Depremzedeye tehdit olur mu, böyle vicdan olur mu? Olmaz olsun senden gelecek hizmet. Yazıklar olsun. Bir insanın gözü bu kadar nasıl döndü gerçekten inanmıyorum. Kalbinin yerinde taş var demek ki bu adamın" (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar